Wino, dobra kuchnia, relaks
Nutella 2 PDF Drukuj Email

60 g orzechów laskowych bez łupin
100 g gorzkiej czekolady w kawałkach
100 g chałwy
80 g cukru
35 g mleka w proszku
60 g masła
100 g mleka

  • cukier zemleć – 10 s, obr. 10, przesypać do innego naczynia
  • orzechy, czekoladÄ™, mleko w proszku i chaÅ‚wÄ™ zmiksować – 20 s, obr. 10
  • zaÅ‚ożyć motylek, dodać cukier, mleko, masÅ‚o i utrzeć - 4 min, obr. 2, temp. 50 st.
  • wyjąć motylek, masÄ™ zmiksować – 60 s, obr. 6, temp. 50 st.

 nutella2

 
All Days392378
Użytkowników: 0
Gości: 1
Zamknij okno

Zaloguj siÄ™